Brichete de lemn

Brichetele de lemn, desi mai noi pe piata locala, s-au impus la nivel european drept o solutie de incalzire deosebit de populara si eficienta. Brichetele de lemn au o putere calorica ridicata, un timp de ardere mai mare decat al lemnelor, nu polueaza mediul si cenusa poate fi folosita a ingrasamant natural.

Fabricate din rumegus sau din masa vegetala, brichetele de lemn reprezinta un produs care a pornit dintr-o pozitie oarecum secundara pe pieta de profil, facandu-si loc, incet incet, in primele randuri.

Nu contin aditivi, ocupa putin spatiu de depozitare, nu miros in timpul arderii, ceea ce le face o solutie preferata de multi clienti. Unde mai pui ca pretul este mai eficient.

O observatie importanta, cand vorbim despre brichetele de lemn este aceea ca in timpul arderii, acestea au nevoie de mult aer, de aceea, pentru a evita arderea incompleta, fumul si mirosul asociat acestuia, se recomanda asigurarea fluxului necesar de aer prin deschiderea valvelor de admisie a aerului, pana brichetele ard cu flacara.

Doresti sa discutam despre produsele noastre?

Suna acum la (004)0722-651.700 si vezi cat te costa si in cat timp iti putem livra!

Item added to cart.
0 items - $0.00