Vanzare lemn de foc pentru incalzire

Vanzarea lemnului de foc este activitatea noastra principala, activitatea de baza, pentru care suntem recunoscuti pe zona drept furnizor cu traditie, locul unde gasesti intotdeauna lemn de calitate, uscat, taiat si portionat, fara putregai, gata sa iti fie livrat la tine acasa.

Iti putem livra lemn de fag, de cires, stejar, nuc, salcam, in functie de cerinte, nevoi si perioada. In imaginile de mai jos, realizate in depozitul nostru puteti vedea lemn de fag de calitate superioara, pregatit si incarcat, gata sa fie livrat la client.

Ne-am facut un nume in livrarea lemnului de foc in judetul Calarasi, prin seriozitate

Industria noastra se poate confrunta in anumite situatii cu provocari generate de forta de munca, de calitatea lemnului, de umiditatea acestuia etc.

Noi am decis, in urma cu multi ani, sa nu facem rabat de la calitate, pentru ca doar asa, prin calitate si seriozitate castigam clienti. Si un client multumit, aduce alti 3. Si fiecare din acecsti 3 clienti, aduce alti 3…si tot asa.

Astazi, ne mandrim cu o baza larga de gospodarii care se aprovizioneaza in mod constant de la noi, oameni dragi, care ne-au devenit chiar prieteni, pentru ca, pana la urma vorbim despre o comunitate de gospodari, despre locuinte, despre oameni, caldura, foc si Sarbatori, despre a pune umarul la asigurarea unor conditii de trai bune, fie ca vorbim despre lemn de soba, pentru semineu, centrala sau pur si simplu pentru un gratar!

Doresti sa discutam despre produsele noastre?

Suna acum la (004)0722-651.700 si vezi cat te costa si in cat timp iti putem livra!

Item added to cart.
0 items - $0.00