Intrebari frecvente

Pot cumpara lemne de foc cu cardul de energie pe care l-am primit? Cum anume? E simplu?

Da, puteti cumpara lemne de foc folosind cardul de energie primit.

Este important sa clarificam valabilitatea cardurilor:

  • IMPORTANT! Desi cardurile in sine sunt valabile pana pe data de 31.12.2023, platile se fac in doua transe de cate 700 de lei. Prima transa expira in data de 30 iunie 2023. Este important sa folositi acesti bani pana la acea data! A doua transa se achita in septembrie 2023.

Procesul este simplu si anume:

  • prima data trebuie sa ne anuntati ca doriti sa achizitionati lemne de foc de la noi folosind cardul de energie. Este important, pentru a putea initia si urmari procesul in relatie cu autoritatile.
  • va emitem o factura.
  • depuneti aceasta factura in copie, impreuna cu copii ale buletinului si cardului de energie la Posta Romana si ne lasati numarul de telefon la care puteti fi contactat
  • noi urmarim la Posta Romana solutionarea cererii dvs si va anuntam telefonic in momentul in care puteti ridica lemnele.

Este simplu? Este!

In ce conditii asigurati livrarea gratuita a lemnelor achizitionate?

Asiguram livrarea gratuita, cu masini proprii pe raza a 30 de km in jurul depozitului, pentru cantitati ce depasesc 2 tone. Pentru kilometrii suplimentari se achita diferenta de km la un tarif avantajos, discutat in momentul comenzii, conform zonelor de mai jos.

In zona mov, livrarea este gratuita, in zona galbena se percepe un tarif de livrare de 50 de lei pe masina, iar in zona albastra 80 de lei pe masina de max 4 tone

Imi puteti explica putin despre puterea calorica a deferitelor esente de lemn? Nu stiu ce sa cumpar.

Da, bineinteles. Va invitam sa comparati parametrii din tabelul de mai jos:

Lemnele de foc sunt taiate sau trebuie sa le tai eu acasa?

Lemnele de foc sunt taiate la dimensiunea de 30 de cm, potrivita pentru utilizarea imediata in sobe, seminee, centrale. Lemnele achizitionate din depozitul nostru sunt sparte uniform, incat in momentul livrarii tot ce aveti de facut este sa le stivuiti corespunzator. Stim ca la nivel de industrie exista o provocare reala cu privire la spargerea lemnelor de foc, provocari datorate seriozitatii personalului zilier, provocari depasite 100% de depozitul nostru, astfel ca suntem in masura sa garantam livrarea lemnelor complet sparte, indiferent de perioada din an, de incarcare sau de fluctuatia de personal!

Cum pot sa platesc?

Ne mandrim cu faptul ca privim mereu spre inainte, de aceea ne straduim sa oferim multiple posibilitati de plata. Astfel, pe langa achitarea cu numerar, oferim achitarea cu cardul, prin intermediul unui POS direct la depozit. In plus, pentru pensionari, facilitam achitarea in rate a lemnelor comandate, in baza protocoalelor stabilite cu bancile partenere, aspect unic in industrie, indraznim sa spunem.

Lemnul de foc se cumpara la tona sau la m3?

Folosim o modalitate standardizata de impachetare a lemnelor, folosind o serie de cilindri de impachetat produsi de firma Bosch. Un astfel de cilindru, impachetat are inaltimea de 1.60m, diametrurl de 1.20m, volumul de 1 m3 (fara goluri), cantarind 1 tona verde.

In cat timp se realizeaza livrarea?

Intr-un flux normal, incarcarea si livrarea se fac pe loc, iar in cazuri de aglomeratie, livrarea se face in baza unei programari stabilite de comun acord cu clientul.

Lemnul este de calitate?

Lemnul este de calitate superioara, de esenta tare, spart marunt, fara putregai, fara combinarea de esente diferite de lemn. Livram lemn de fag, de stejar, de plop, de salcam, de cires (pentru gratar).

Vrei sa comanzi lemn de foc uscat, taiat complet, la dimensiunea necesara si livrat la domiciliu?

Ne laudam astazi cu deservirea unui numar mare de gospodarii, oameni ce ne sunt alaturi zi de zi si carora le livram solutiile de incalzire atat de necesate, oameni dragi, cu care am stabilit relatii durabile, prin seriozitate, respect, pret si calitatea serviciilor.

Suna acum la telefon (004)0722-651.700 sau completeaza formularul de mai jos:

Leave this field blank
Item added to cart.
0 items - $0.00