Despre

Peste 17 ani de experienta in domeniul gestionarii depozitelor de lemn de foc

Activam in domeniu de peste 17 ani, este adevarat. Realitatea este ca nici nu am realizat acest lucru, pana nu am numarat, efectiv, pentru site.

Ani frumosi dar si cu provocari. Ani in care am pus suflet, am inovat cat am putut de mult, ceea ce pe o piata precum cea a lemnului de foc, care, la prima vedere poate parea inghetata in timp este o performanta!

Astazi ne putem lauda cu o baza bogata de clienti, gospodari ce ne stau alaturi an de an, oameni dragi care ne-au devenit adevarati prieteni si cu care, cateodata impartim o tuica fiarta de Sarbatori, la un foc alimentat, ei bine, cu lemnele de la noi!

Ne mandrim cu un depozit compus din 7300 de mp de platforma betonata si o hala metalica de peste 1000 de mp, 4 masini de distributie care nu stau o clipa, cantar verificat metrologic, bascula, cu un personal inimos, gata intotdeauna sa ajute si cu lemn de calitate.

Spuneam ca inovam, nu? Ei bine, la depozit oferim plata in numerar, cu cardul prin intermediul unui sistem de plata de tip POS, casa de marcat, bon fiscal, avize de transport si absolut tot ce trebuie pentru a ne desfasura activitatea conform cerintelor in vigoare.

Doresti sa discutam despre produsele noastre?

Suna acum la (004)0722-651.700 si vezi cat te costa si in cat timp iti putem livra!

Item added to cart.
0 items - $0.00