De astazi esti clientul nostru super multumit!

Suna pretentios? Este adevarul! Sa iti spunem de ce, fie ca…

…esti deja clientul nostru

Vom face, ca si pana acum, tot ce ne sta in putinta sa iti livram ce promitem si poate ceva mai mult, ca sa povestesti si prietenilor despre noi!

sau pana acum ai luat din alta parte

Da-ne ocazia sa te convingem ca in vanzarea de lemn, lucrurile poti fi corecte, transparente si usoare! Hai sa vezi cat de usor poate fi de data aceasta!

sau nu ai mai cumparat lemn

Alege solutia corecta de la inceput. Pleci acasa exact cu ce ai comandat, cu ce ai nevoie, ca sa treci iarna cu bine. Si vei ramane clientul nostru de aici inainte! Tu, familia si prietenii tai! Spunem acest lucru cu incredere, pentru ca asa se intampla de fiecare data!

Suna acum la 0722 651 700 si cere detalii!

Comanda acum lemnul de foc pentru iarna 2023-2024, la un pret corect si asigura-te ca familia ta va avea caldura!

 • Livrare gratuita in limita a 30 de km sau la un pret avantajos in zona.
 • Plata simplificata cu cardul de energie! Citeste mai jos informatii utile si procedura!

Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie!

Un gospodar care probabil a iesit bine la bani cumparand lemnele pentru iarna inca din vara!

Iti livram lemnul spart, la tine in curte, gata de stivuit

Este exact asa cum spunem. Lemnul de foc pe care il livram este gata spart, uniform, taiat la dimensiunea necesara pentru a intra in soba, in centrala sau semineu, incat tu doar sa il stivuiesti

Transport gratuit in limita a 30 de km, minim 2 tone

Comanzi lemnele dorite, noi ti le ducem in curte gratuit, in cel mai scurt timp. Masinile basculeaza, asa incat ai si descarcarea asigurata in mod automat de personalul nostru!

In afara zonei de 30 de km, se percepe o suma de transport de 50 sau 80 de lei pe masina de max 4 tone in functie de zona deservita (vezi harta cu zona deservita mai jos in pagina)

Plata in numerar si cu cardul (NOU!!) Acum si in rate, pentru pensionari

Ne asiguram ca poti plati in orice conditii. Pentru aceasta, am asigurat punctele de livrare cu POS, pentru plata cu cardul, iar pentru pensionari facilitam plata in rate! Cere acum detalii despre plata in rate!

Acceptam plata cu CARDUL DE ENEGIE (NOU!!)

Am pus la punct posibilitatea de a accepta plata lemnelor de foc cu cardul de energie, simplu si fara batai de cap! Poti comanda acum lemn de foc in baza cardurilor de energie! Perioada de valabilitate a cardului este 31.12.2023

Suna acum la 0722 651 700 si cere detalii!

Pot cumpara lemne de foc cu cardul de energie pe care l-am primit? Cum anume? E simplu?

Da, puteti cumpara lemne de foc folosind cardul de energie primit.

Este important sa clarificam valabilitatea cardurilor:

 • IMPORTANT! Cardurile in sine sunt valabile pana pe data de 31.12.2023, platile se fac in doua transe de cate 700 de lei. A doua transa se achita in septembrie 2023.

Procesul este simplu si anume:

 • prima data trebuie sa ne anuntati ca doriti sa achizitionati lemne de foc de la noi folosind cardul de energie. Este important, pentru a putea initia si urmari procesul in relatie cu autoritatile.
 • va emitem o factura.
 • depuneti aceasta factura in copie, impreuna cu copii ale buletinului si cardului de energie la Posta Romana si ne lasati numarul de telefon la care puteti fi contactat
 • noi urmarim la Posta Romana solutionarea cererii dvs si va anuntam telefonic in momentul in care puteti ridica lemnele.

Este simplu? Este!

Pe perioada verii respective 15 aprilie – 15 septembrie foarte multe exploatari forestiere de masa lemnoasa intra in restrictie datorita intrarii padurii in perioada de vegetatie, scazand astfel foarte mult cantitatea de masa lemnoasa pusa in vanzare pe piata lemnului de foc!.

In aceasta perioada se executa exploatari a lemnului, rarituri si igiena acest lucru insemnand cantitati mici de masa lemnoasa.

Totodata, acest lucru coincide cu o crestere foarte mare a cererii de lemn de foc – adica creste cererea de lemn de foc tocmai atunci cand se taie putin lemn acesta fiind putin, subtire si de proasta calitate.

Astfel, firma noastra va ofera o serie de facilitati pt a face mai usoara aprovizionarea dvs cu lemn de foc pt iarna viitoare:

 • pret bun
 • transport gratuit conform graficului evidentiat
 • lemn taiat si spart la dimensiunea dorita fara a mai fi nevoie de o prelucrare ulterioara,
 • masini basculabile,
 • angajati amabili,
 • livrari conform planificarilor stabilite de comun acord cu clientii,
 • stoc mare pt satisfacerea cererilor mari in perioade scurte,
 • rezolvarea tuturor nemultumirilor in cel mai scurt timp,
 • modernizarea continua pt servicii de aprovizionare, de livrare si de calitate a produselor noastre,
 • facilitam decontarea platilor cu cardul de energie,
 • avem instalat POS pt plati cu cardul sau prin cont bancar.
In zona mov, livrarea este gratuita, in zona galbena se percepe un tarif de livrare de 50 de lei, iar in zona albastra se percepe un tarif de livrare de 80 de lei / masina de max 4 tone

Vrei sa comanzi lemn de foc uscat, taiat complet, la dimensiunea necesara si livrat la domiciliu?

Ne laudam astazi cu deservirea unui numar mare de gospodarii, oameni ce ne sunt alaturi zi de zi si carora le livram solutiile de incalzire atat de necesate, oameni dragi, cu care am stabilit relatii durabile, prin seriozitate, respect, pret si calitatea serviciilor.

Suna acum la telefon (004)0722-651.700 sau completeaza formularul de mai jos:

Leave this field blank
Item added to cart.
0 items - $0.00